ABONIMI 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Firma Criteria Network in Kosova) Vergrößern

WEB ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

CR10003

WEB ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Për këtë WEB Abonim juve nuk ju duhet  CRITERIA BOX. 

Mehr Infos

19 Artikel

144,00 €

Mehr Infos

WEB ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Për këtë WEB Abonim juve nuk ju duhet  CRITERIA BOX. 

Me WEB Abonim ju e keni mundësin që ti ndiqni programet e Criteria-s përmes tabletit dhe kompjuterit (përmes web browser), jo aplikacion të veçant. (kyçja behet permes username dhe password-it, që ne ua dërgojm juve)

Kështu bëhet instalimi i Boxit. 

................................... .......................................

 

TV  TV
    Radio

1 NJË

2 DY

3 KUR’AN     

4 HADITH

5 PEACE TV  

6 RTV 1              

7 MEKA LIVE  

8 MEDINA LIVE 

9 SHKOLLOR

10 ILAHI

11 PEACE TV English       

12 SEMSEM                  

1 RADIO PENDIMI            

2 RADIO  1

3 RADIO DËSHMIA

4 Radio Ahireti

5 RADIO BESIMI          

 
 
Do të ofrohen programe për edukimin e fëmijëve dhe familjeve, trajtime dhe këshilla të bazuara në Kur’an dhe Sunet, si dhe transmetime të drejtpërdrejta nga qytetet e bekuara, Meka dhe Medina.
 

Criteria network përmban 12 kanale televizive,  5 radio kanale, si dhe mijëra ligjerata nga hoxhallarët më eminent të trevave shqipfolëse.

 

 

 

Criteria Network ju informon për aktivitetet e hoxhallarëve dhe tribunave në mbarë botën, si dhe kohën dhe vendin e mbajtjes së tyre.

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

WEB ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

WEB ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

WEB ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Për këtë WEB Abonim juve nuk ju duhet  CRITERIA BOX.