WAZHDIM ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Firma Criteria Network in Kosova) Vergrößern

VAZHDIM ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

CR10004

VAZHDIM ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Ky abonim vlen për klientët të cilët kan blerë Criteria Box dhe tani dëshirojn vetëm edhe për një vitë ta vazhdojn ABDONIMIN. 

Kurse  gjatë pagesës, ju duhet ta shënoni personin i cili e ka blerë Boxin te ne. 

Mehr Infos

12 Artikel

144,00 €

Mehr Infos

VAZHDIM ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Ky abonim vlen për klientët të cilët kan në posedim Criteria Box dhe tani dëshirojn edhe për një vitë ta vazhdojn ABONIMIN. 

Kurse gjatë pagesës, ju duhet ta shënoni personin i cili e ka blerë Boxin te ne. 

Me VAZHDIM TË ABONIMIT ju e keni mundësin që ti ndiqni programet e Criteria-s edhe për një vitë 12 Muaj.  

................................... .......................................

 

TV  TV
    Radio

1 NJË

2 DY

3 KUR’AN     

4 HADITH

5 PEACE TV  

6 RTV 1              

7 MEKA LIVE  

8 MEDINA LIVE 

9 SHKOLLOR

10 ILAHI

11 PEACE TV English       

12 SEMSEM                  

1 RADIO PENDIMI            

2 RADIO  1

3 RADIO DËSHMIA

4 Radio Ahireti

5 RADIO BESIMI          

 
 
Do të ofrohen programe për edukimin e fëmijëve dhe familjeve, trajtime dhe këshilla të bazuara në Kur’an dhe Sunet, si dhe transmetime të drejtpërdrejta nga qytetet e bekuara, Meka dhe Medina.
 

Criteria network përmban 12 kanale televizive,  5 radio kanale, si dhe mijëra ligjerata nga hoxhallarët më eminent të trevave shqipfolëse.

 

 

 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

VAZHDIM ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

VAZHDIM ABONIM 12 Muaj Jahresbeitrag (Lieferung in Name und Auftrag der Fa. Criteria Network in Kosova)

VAZHDIM ABONIM Jahresbeitrag  (Abonimi 1 vjeçar)

Ky abonim vlen për klientët të cilët kan blerë Criteria Box dhe tani dëshirojn vetëm edhe për një vitë ta vazhdojn ABDONIMIN. 

Kurse  gjatë pagesës, ju duhet ta shënoni personin i cili e ka blerë Boxin te ne.