Shërimi me Kuran dhe Sunnet (format xhepi) View larger

Shërimi me Kuran dhe Sunnet (format xhepi)

AL-NuN4531

New product

1. Shërimi me Kur'an 2. Shërimi me Sunet 3. Si bëhet rukja? 4. Shkaqet e sëmundjeve 5. Pengesat për shërim 6. Shërim konkret

More details

164 Items

3,27 €

More info

Shërimi me Kuran dhe Sunnet - Rregulla dhe mënyra (format xhepi)

 

 

Autor:

El-Hudajri, Ez-Zehrani, Ez-Zahim 

Titulli i librit:

Shërimi me Kuran dhe Sunnet - Rregulla dhe mënyra (format xhepi) (format xhepi)

Redaktor:

Rafet Zaimi, Metush Mehmedi

Përkthyen: 

Grup përkthyes

Botues:

Bekir Halimi, 2013

Faqe:

165

Viti i botimit:

2013

 


PERMBAJTJA:


I DISA POROSI PËR TË SËMURËT 3


SURE DHE AJETE KUR'ANORE TË CILAT E


LARGOJNË SHEJTANIN 21


A) KAPTINA EL-FATIHA 21


  1. KAPTINA EL-BEKARE 22

  2. KAPTINAT EL-IHLAS DHE MUAVEDHETEJNI (EL-FELEK DHE EN-NAS)


Ç) KURANI, I TERI ESHTE SHERIM- 73


  1. ALLAHU THOTE 23


DH) AJETE-L-KURSIJA 74


E) DY AJETET E FIUNDIT TE SURES EL-BEKARE


Ë) KURANI, I TERI ESHTE SHERIM 25


TË PËRMENDURIT E ALLAHUT, NË MËNGJES DHE NË MBRËMJE


AJETET:


HADITHET:


SHERIMI I SIHRIT 35


Së pari: Defirtictoni i sihrit: 35


Së dyti: Çdo musliman duhet që të mbrohet me dhikret


Së treti: Shërimi i sihrit 36


  1. Rurkja ahe kei-kimi i mbrojes nga Allahu 36

  2. Nxjerrja esihrit dhe prishja e tij 37

  3. Shërimi me Ashve

  4. Shërimi me përdorimin e hixhames: 38


SHERIMI I TE PENGUARIT PËR MARRËDHËNIE


SEKSUALE ME GRUAN E TIJ 38


SHERIMI NGA MESYSH1 41


  1. Definicioni i mësyshit dhe paraqitja e tij: 41

  2. Mbrojtja nga mësyshi: 41

  3. Shërimi i të goditurit nga mësyshi 43

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Shërimi me Kuran dhe Sunnet (format xhepi)

Shërimi me Kuran dhe Sunnet (format xhepi)

1. Shërimi me Kur'an 2. Shërimi me Sunet 3. Si bëhet rukja? 4. Shkaqet e sëmundjeve 5. Pengesat për shërim 6. Shërim konkret